Astrid

Even voorstellen…

Hallo allemaal! Mijn naam is Astrid van Berkom, woonachtig te Oss. Ben gelukkig getrouwd met Serge van Berkom. We hebben een zoon, hij heet Aidian en is 14 jaar. Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in de fitnessbranche én nog steeds werkzaam hierin, wilde ik meer. Ik ben mezelf gaan verbreden door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen, zoals de opleiding tot personal trainer, voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en kindergewichtsconsulent. Zelf ben ik dagelijks bezig met beweging, sport en gezonde voeding. Ik geef les in body shape, body balance, aerobics en pilates.
Mijn zoon Aidian heeft diabetes type 1 en beoefent de sport alpine skiën. Doordat hij al langere tijd diabetes heeft, weet ik veel over deze chronische ziekte. Hij is het dagelijkse voorbeeld dat je aan topsport kunt doen met diabetes! Afgelopen jaar heeft hij de 2e plaats behaald met de nationale kampioenschappen baanskiën in Nederland.

Hoe ga ik te werk

Samen gaan we kijken naar jouw leefstijl en we bekijken het complete plaatje. We kijken niet alleen naar het gewicht, maar ook hoe jouw dagdeling eruitziet, hoeveel beweging jij dagelijks hebt en of je gevarieerd eet. Voor jou gaan we een persoonlijk plan opstellen. Dat wil zeggen… eerst een intakegesprek, daarna een uitgebreide voedingsanalyse en we gaan ook kijken naar de mogelijkheden in dagelijkse beweging, zoals elke dag een half uur tot een uur matig intensief wandelen of fietsen.

Een op een of groepsverband

Verschillende keuzes en verschillende mogelijkheden. Wil je graag persoonlijke aandacht of kies je liever om te werken in groepsverband? Beide opties zijn mogelijk. De voordelen van in groepsverband werken zijn dat je elkaars ervaringen, valkuilen en emoties deelt, maar bovenal het werken naar een gezondere leefstijl!

Kindergewichtsconsulent

Niets is zo mooi als de puurheid van een kind. Als volwassenen zijn wij een voorbeeld voor ieder kind. Zeker de ouders zijn uitermate belangrijk voor een kind in de opvoeding, het dagelijkse eet – en leefpatroon + de ontwikkeling en groei. Aandacht, regelmaat, school, voeding en beweging zorgen voor structuur in het dagelijkse ritme. Deze punten horen in balans te zijn met elkaar. Is uw kind te zwaar in gewicht, heeft het kind te weinig beweging en is het voedingspatroon niet zoals het moet zijn? Dan kan ik jullie helpen om dit plaatje weer terug te brengen in balans.

Voedingsparty, workshop of kinderfeestje?

Heeft u interesse in een keer iets anders? Een gezonde workshop, een gezellige voedingsparty of een leuk kinderfeestje? Bel of mail mij dan even voor de mogelijkheden.